En dejlig sommernat på Musik over Præstø Fjord Festival!

27 nov
Jensen, Bugge & Høirup på scenen i Danseladen, en af flere scener på Musik over Præstø Fjord, en 11. august 2017

I august 2017 fejrede Musik over Præstø Fjord Festival sin ni års fødselsdag. Vores trio, Jensen, Bugge & Høirup, var inviteret og benyttede lejligheden til at introducere det vi kalder en ‘dansekoncert’, fredag aften på festivalen.

Ideen er at arrangere og spille musikken til traditionel dans, på en måde så det fungerer optimalt for både dansere, og for folk som fortrinsvis kommer for at lytte til musikken.

I juli 2017 turnerede vi på Færøerne, og samtidig med at vi spillede koncerter, fandt vi også tid til at arbejde med nyt materiale, traditionel musik såvel som egne kompositioner.

Resultatet præsenterede vi med megen spænding i den gamle danselade på Musik over Præstø Fjord Festival, og det blev en stor succes.

Hvad vi måske lidt havde regnet med ville blive en stille “kammerkoncert”, udviklede sig hurtigt til en temmelig rock ‘n’ roll-agtig oplevelse med masser af glade mennesker som lyttede, dansede og sang med på vores nye materiale.

Vi nød aftenen imens Johs Stærk optog koncerten, og Grete Jensen – Mettes søster – og en kollega, Kevin pedersen, fangede det hele på video. Her en en af de tre videoer vi indtil videre har fået lavet. Nyd den og find flere her på siden efterhånden som de bliver lagt på.