På opdagelse på smukke Færøerne!

23 nov
Vi spiller ved havnen på Myggenæs, den vestligste ø på Færøerne. Her bor der kun 19 mennesker året rundt, men om sommeren strømmer turisterne til for at opleve øens vidunderlige natur, lytte til musik og møde øens beboere.

Færøerne må være et af de smukkeste steder på jorden, og vi var så heldige og priviligerede at opleve øerne i juli måned.

Solen skinnede, blomsterne blomtrede, fuglene ynglede, og alle nød sommeren i fulde drag.

Færøerne tilbyder den besøgende så meget, og for os var turen til øerne ekstremt givende og inspirerende

Vi spillede på store dele af øerne, i Tórshavn, på den populære G! Festival, og på flere af de små øer, inklusiv Fugløy, Mykines og Nolsoy.

I løbet af rejsen tilføjede vi en masse ny musik til vores repertoire, inklusiv en række af vore egne kompositioner, vi optrådte, lagde planer og nød livet – og nogle af os havde tilmed gang i såvel tørfisk som maltwhisky.

Fyrtårnet yderst ude på Myggenæs’ pynt blev bygget i 1909, og under krigen brugt som udkigspost og radiotårn, hvorfra man under 2. verdenskrig rapporterede om fjendens bevægelser.

På Myggenæs mødte vi en masse fremragende musikere, blandt dem to danske saxofonister, Charlotte Andersson og Jeanette Balland.

De to var på øerne for at spille med deres DuoH, men de spiller også i Copenhagen Saxophone Quartet.

Vi havde det rigtigt hyggeligt sammen, og vi håber at kunne præsentere et spændende projekt sammen med dem i løbet af 2018 – 2019.