Velkommen til vores ny hjemmeside!

29 nov
Jensen, Bugge & Høirup fejrer vinteren i Frederiksberghave, ikke langt fra Morten Alfreds hjem på frederiksberg.

Jensen, Bugge & Høirup er en dansk trio som spiller traditionel og nykomponeret musik, arrangeret for harmonika, violin, guitar og sang.

Mette og Kristian har kendt hinanden siden barndommen. I 2001 gik de begge på Det Fynske Musikkonservatoriums folkemusiklinje, hvor de besluttede at starte deres egen duo, Jensen & Bugge, for at kunne fordybe sig i den traditionelle danske folkemusik og -dans.

I 2010 mødte de Morten Alfred på Tønder Festival, og siden har de tre optrådt og indspillet sammen under navnet Jensen & Bugge + Høirup.

“Vi har turneret overalt i Danmark og på Færøerne, og vi har turneret i Tyskland, Norge og Canada.

Vi har besluttet at vores lille trio nu er klar til at leve sit eget liv, og fortsætte arbejdet med ikke bare den  traditionelle musik, men også den musik som vi selv komponerer.

Vi spiller til koncert såvel som til traditionel dans, og vi arrangerer musikken så den både fungerer som dansemusik, og som decideret lyttemusik. På den måde kan man sige at lige meget hvad du er til, så går du ikke forgæves når du beslutter at bruge en eftermiddag eller en aften sammen med trioen.

Nå, men nok om os, lige nu vil vi bare ønske dig varmt velkommen til vores nye hjemmeside.

Brug lidt tid på at at udforske siden, se vores spritny videoer, lyt til musikken, og lad os endelig vide hvis du savner noget her, eller bare gerne vil i kontakt med os. Vi ser frem til at møde dig på et spillested, en festival eller på et dansegulv i nær fremtid!”

P.S. Jensen & Bugge spiller selvfølgelig videre som duo sideløbende med at vores trio lever sit eget liv…